Видео: Како функционира Универзумот?

Loading...

Легендарниот теоретски физичар и космолог Стивен Хокинг е еден од најголемите научни умови во историјата на човештвото. Оваа анимација трае 150 секунди и тој во неа на многу интересен начин објаснува како функционира универзумот.
Погледнете го видеото:
Оваа анимација трае 150 секунди и тој во неа на многу интересен начин објаснува како функционира универзумот.
Погледнете го видеото:

loading...
Loading...