Видео: Како изгледа снимање на порно филм?

Loading...

Погледнете што се случува зад сцената при снимањето на порно филм. Колку луѓе учествуваат во снимањето, како ги подготвуваат актерите, сцената, текот на настаните  и можеби многу други работи кои одамна ве интересирале. 
 Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Погледнете што се случува зад сцената при снимањето на порно филм. Колку луѓе учествуваат во снимањето, како ги подгот

loading...