Видео: Како од врска да преминтете во статус сингл?

Loading...

Доколку не знаете како да и раскинете на вашата девојка, а повеќе не можете да издржите со неа, еве ви еден предлог…
Дали би се осудиле да го направите? 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Доколку не знаете како да и раскинете на вашата девојка, а повеќе не можете да издржите со неа, еве ви еден предлог…

loading...