Видео: Како расте бебето за време на бременоста

Loading...

Интересна анимација за тоа како фетусот се развива од првиот до последниот ден.Сте се запрашале ли некогаш како се развива бебето во утробата на мајката? 
На оваа интересна анимација можете да научите како фетусот се развива од првиот до последниот ден.Сте се запрашале ли некогаш како се развива бебето во утробата на мајката? 
На оваа интересна анимација можете да научите како фе

loading...
Loading...