ВИДЕО: Како различните светски јазици им звучат на странците?

Loading...

Една девојка од Финска на шала, на интернет поставила видео на кое се трансформира зборувајќи на повеќе светски јазици, меѓу кои и јапонски, арапски, шведски, естонски и “нешто што наликува на руски”.Интересно е тоа што таа не зборува некои конкретни реченици, туку само ги имитира јазиците и нивниот специфичен нагласок. Погледнете.
Интересно е тоа што таа не зборува некои конкретни реченици, туку само ги имитира јазиците и нивниот специфичен нагласок. Погледнете.

loading...
Loading...