Видео: Како реагира дете кога ќе го запознае братот близнак на својот татко?

Loading...

Малото девојче не можеше да поверува во тоа што го гледа… 
Малото девојче не може да поверува дека пред себе гледа два идентични лика. Нејзиниот татко ја запознал со својот брат близнак, а таа ги гледала збунето како да не е нешто во ред и само преминувала со погледот преку татко и и чичко и.
И додека другите сето ова им изгледало забавно, девојчето не тргајќи го погледот од нив изгледала мошне слатко и збунето.
Погледнете го и вие збунетото лице на малечкото девојче.

 
 
Малото девојче не може да поверува дека пред себе гледа два идентични лика. Нејзиниот татко ја запознал со својот брат близнак, а та

loading...
Loading...