Видео: Како реагира порно-ѕвезда кога за прв пат го гледа својот порно филм?

Loading...

Коко (34) досега има снимено 103 филмови од 2008 година, а повеќе не работи во порно индустријата и се занимава со танц. Досега, таа никогаш не ги гледала своите порно филмови. Продуцентот Ли Рој Мајерс ја повикал Коко да учествува во серијата “Look At Me Now” која ги забележува реакциите на порно-актерите додека ги гледаат своите секс сцени
„Изгледам чудно. Зар тоа е ова тоа што мојот дечко го гледа додека имаме секс?После ова се прашувам дали мојот дечко и јас треба да снимиме секс за да видам дали изгледам вака навистина вака“- кажува Коко.
Погледнете ги нејзините смешни реакции…

 
Продуцентот Ли Рој Мајерс ја повикал Коко да учествува во серијата “Look At Me Now” која ги забележува реакциите на порно-актерите додека ги г

loading...
Loading...