ВИДЕО: Како Русите ја проверуваат борбената готовност

Loading...

Путин нареди да се тестира готовноста на воените единици кои се наоѓаат во западна Русија, за да делуваат во кризни ситуации кои претставуваат закана за безбедноста на земјата.Нарачаната проверка на готовноста од страна на Владимир Путин заврши на 3ти март.
Тестирањето на готовноста се одвивало со цел да може војската на Русија соодветно да делува против анти-терористички напади, санитарно-епидемиолошки и технички непогоди. 
Нарачаната проверка на готовноста од страна на Владимир Путин заврши на 3ти март.
Тестирањето на готовноста се одвивало со цел да може војс

loading...
Loading...