Видео: Како русите спасуваат мачки од дрвја и покриви

Loading...

Уште една во низата сензации на Јутјуб од Русија. Погледнете за што станува збор овој пат.Погледнете на каков креативен начин руските пожарникари, во недостаток на скала, пронајдоа нов мтод за спасување на заглавените домашни миленичиња на големи височини. Дали вие би пробале нешто вакво?
Погледнете на каков креативен начин руските пожарникари, во недостаток на скала, пронајдоа нов мтод за спасување на заглавените домашни миленичиња

loading...
Loading...