ВИДЕО: Како се правеше провокативниот календар со убавиците на Пелистерка

Loading...

Трите македонски убавици Тамара Тодевска, Марјана Станојкоска и Аделина Таири, се појавија пред објективот во навистина провокативни изданија.Страниците на календарот на Пелистерка привлекоа огромно внимание.
Затоа и овие четири минути снимен видео материјал од фотосесијата се полн погодок.
Погледнете како фотографот Чедо Поповски се справуваше со облините на македонските убавици.
Страниците на календарот на Пелистерка привлекоа огромно внимание.
Затоа и овие четири минути снимен видео материјал од фотосесијата се пол

loading...
Loading...