Видео: Како шеќерот влијае на вашиот мозок?

Loading...

Слатката храна е навистина неодолива, но како и за сите работи и за неа си постои одредена граница.Во видеото што следува, изработено од невро научникот Никола Авена се објавува како делува шеќерот врз вашиот мозок и што е препирачливо да правите за да останете здрави.
Во видеото што следува, изработено од невро научникот Никола Авена се објавува како делува шеќерот врз вашиот мозок и што е препирачливо да правите

loading...
Loading...