Видео: Како Шварценегер уби 509 луѓе?

Видеото кое трае 28 минути ќе ги забавува сите оние кои ги обожаваат филмовите на Шварценегер.Обидете се да изборите колку луѓе убива тој. Но, оние што се мрзеливи не мора да го прават тоа. 
Тој убива точно 509 луѓе.
Доколку не веруавте на видеото имате можност да се уверите.

 
Обидете се да изборите колку луѓе убива тој. Но, оние што се мрзеливи не мора да го прават тоа. 
Тој убива точно 509 луѓе.
Док

Пронајдете не на следниве мрежи: