ВИДЕО: Камерите снимија неверојатно сениште, телепорт, ангел или нешто друго?!

Loading...

На видеото се гледа како еден мотоциклист избегнува несреќа за време на судир. Не можеме да кажеме дали видеото е наместено, но како и да е, ова е нешто несекојдневно и мистериозно.Дали е ова телепорт, ангел или манипулација, прсудете сами!
)Дали е ова телепорт, ангел или манипулација, прсудете сами!

loading...
Loading...