Видео: КАМИКАЗА ПРЕДИЗВИК – Србин се запали и номинираше 3 личности

Loading...

Ве предупредуваме: Ова никако не го пробувајте!Ледениот предизвик го освои цел свет, а ова момче од Србија реши да направи нешто поинакво.
Ова видео полека го освојува Интернетот. До каде ли ќе оди лудоста на народот?
Ве предупредуваме ова никако да не го пробувате.

Сметаме дека е важно уште еднаш да ве потсетиме од каде и поради што е покрената акцијата која го носи насловот „леден предизвик“ и кој е нејзиниот иницијатор.
Имено момчето по име Ентони Кербахал, направи видео со кое сакаше да апелира до народот да им помогне на луѓето кои боледуваат од амиотрофична латерална склероза. За жал ова момче од 26 години, пред неколку месеци дознал дека боледува од истата болест, а стравува бидејќи знае што го чека, бидејќи со години живее со мајка која боледува од истата болест, а и баба му починала од истиот вид на склероза. Ледениот предизвик го освои цел свет, а ова момче од Србија реши да направи нешто поинакво.
Ова видео полека го освојува Интернетот. До кад

loading...
Loading...