ВИДЕО: Камионџија со полна брзина прегази дете. А потоа се случи ЧУДО на векот!

Тригодишно дете од Кина со чудо преживеа без ниту една гребаница иако го прегази камион при полна брзина.Детето беше на велосипед кој го туркаше неговата мајка и додека поминувале на пешачки премин на прометна улица во источна Кина, на него налета камион.
Безбедносните камери ја забележаа несреќата и на снимката се гледа како возачот удира во велосипедот и се обидува да го запре возилото.
Возачот потоа излегува од својата кабина и го извлекува детето кое се наоѓало меѓу тркалата и го дава на неговата мајка.
Полицијата соопшти дека возачот не го забележал црвеното светло и дека и рекол оти е уморен зошто возел повеќе часа.
И покрај ужасната природа на несреќата, која се случи минатата недела детето не беше повредено.
Возачот ја презема одговорноста, и е казнет со парична казна од околу 20 долари и одземање на бодови во дозволата за работа.
Погледнете го видеото:Детето беше на велосипед кој го туркаше неговата мајка и додека поминувале на пешачки премин на прометна улица во источна Кина, на него налета ками

Пронајдете не на следниве мрежи: