Видео: Канје Вест на концерт побарал од хендикепирано момче да стане и да игра!

Loading...

Мошне непријатна ситуација се случи на вчерашниот концерт на Канје Вест во Сиднеј. „Не можам сам да ја испеам оваа песна. Не можам. Потребни сте ми сите. Сакам да станете на нозе“, рекол Канје.
„Ќе видам кој нема да стане, верувајте ми“, продолжил тој.
Канје видел дека едно момче упорно не станува, па го испратил својот телохранител да го дигне.Кога телохранителот му рекол дека момчето не може да стане, Канје рекол:„Ах, тој е во количка?! Тоа е во ред!
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

„Не можам сам да ја испеам оваа песна. Не можам. Потребни сте ми сите. Сакам да станете на нозе“, рекол Канје.
„Ќе видам

loading...
Loading...