Видео: Кавга на отворањето на фестивалот „Браќа Манаки“

Loading...

Во моментите кога сите вљубеници на филмската уметност го чекаа пристигнувањето на оскаровката Жулиет Бинош, се случи ненадејна кавга. Во директниот пренос на државната МТВ, гледачите можеа да ја видат директорката на фестивалот, Лабина Митевска која беше доведена во непријатна ситуација да се објаснува со режисерот Столе Попов.
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Во директниот пренос на државната МТВ, гледачите можеа да ја видат директорката на фестивалот, Лабина Митевска која беше доведена во непријат

loading...
Loading...