Видео: Ќе се насмеете до солзи – Венчавка на која ништо не оди како што треба!

Loading...

Венчавките се сон на секоја млада девојка…За посебниот ден, односно денот на својата венчавка сонува секоја девојка, но на оваа венчавка се тргна наопаку…
Повеќе нема да ви откриваме погледнете го видеото кое следи 

За посебниот ден, односно денот на својата венчавка сонува секоја девојка, но на оваа венчавка се тргна наопаку…
Повеќе нема да ви открив

loading...
Loading...