Видео: Кејт Миделтон се подготвувала за „високото друштво“ од мали нозе

Loading...

На интернет се појави видео на кое војвотката од Кембриџ, Кејт Миделтон ја глуми јунакињата која се подготвува да влезе во високото друштво. Очигледно е дека Кејт уште од мала се подготвувала за својата животна улога. 
Кејт Миделтон ја играла улогата на Елиза Дулитл во една школска претстава. 

Во претставата професор со часови ја учи Кејт како правилно да го изговара англискиот јазик, што предизвикува смеа кај публиката.Погледнете: 
Очигледно е дека Кејт уште од мала се подготвувала за својата животна улога. 
Кејт Миделтон ја играла улогата на Елиза Дулитл во една

loading...
Loading...