Видео: Коби Брајант лета!!!

НБА кошаркарот сеуште се наоѓа на рехабилитација од повредата, па најде мошне иновативен начин да се справи со истата.Во прашање е машина која НАСА ја користела за подготовки на астронаутите, таа привремено се користи за рехабилитација на спортисти.
Долниот дел од телото е во комора, машината го контролира притисокот на воздухот, прави анти-гравитационо поле и на некој начин според зборовите на оние кои биле на оваа машина, се доаѓа до некакво летање.Во прашање е машина која НАСА ја користела за подготовки на астронаутите, таа привремено се користи за рехабилитација

Пронајдете не на следниве мрежи: