Видео: Коби сними реклама за „Најк“

Коби Брајант сними реклама во текот на својата посета во Кина.Истата реклама, би требало да донесе за развој на кошарката во оваа земја.Истата реклама, би требало да донесе за развој на кошарката во оваа земја.

Пронајдете не на следниве мрежи: