Видео: Коцкање со животот? Еве како тоа изгледа

Loading...

Некои луѓе се премни да го стават и животот на коцка само за малку авантура и адреналин.  
 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 
 Некои луѓе се премни да го стават и животот на коцка само за малку авантура и адреналин.  
 
Cop

loading...