Видео кое „допре“ до целиот свет: Детето само ги рашири рацете и тогаш….

Loading...

Бог е навистина голем, Слава му!- Ова е само еден од коментарите од видеото кое за брзо време се прошири низ Интернетот.Детето само ги рашири рацете и тогаш… му дојде кокошката од дворот и го прегрна?
Прекрасна приказна за едно вистинско и листо пријателство а и доверба…
Мора да погледнете…

 
Детето само ги рашири рацете и тогаш… му дојде кокошката од дворот и го прегрна?
Прекрасна приказна за едно вистинско и листо пријателств

loading...
Loading...