Видео кое ги освои сите срца: После ова сите ќе посакате да го прегрнете својот татко!

Loading...

Колку сте богати не одредува тоа колку пари имате, туку колку можете да дадете на другите.Ова е една важна порака до сите, која е прикажана во овој краток филм „Дар“ , и исто така важна лекција која би можела да ви го промени животот.
Дали доволно добро го познавате вашиот татко?
Дали знаете каков е тој и што точно прави вас и за вашето семејство?
Дали често му кажувате колку ви значи во животот и колку многу го сакате?
Ако не, имате шанса да го промените тоа уште денес. 
Гледајќи го видеото ќе сфатите колку е тоа важно…

 
Ова е една важна порака до сите, која е прикажана во овој краток филм „Дар“ , и исто така важна лекција која би можела да ви го промени

loading...
Loading...