Видео кое има над 6 милиони прегледи на Јутјуб!

Loading...

За бесплатен бензин јавно отпеале песна во вечерно шоу.Заради високите цени на горивото добиле понуда да отпеат песна за бесплатно полнење на резервоарот?
Ја прифатиле и слушнете како звучат во видеото.

Заради високите цени на горивото добиле понуда да отпеат песна за бесплатно полнење на резервоарот?
Ја прифатиле и слушнете како звучат во

loading...
Loading...