Видео кое ќе ве насмее до солзи: Таа ја уништи Кајли Џенер со својот туторијал за поголеми усни

Ново видео го збудале целиот интернет, а тема е повторно Кајли Џенер пердизвикот, само во малку поинаква изваедба. Ианку, видеото на Фејсбук го поставил Елихуди Џастин од Брајтон, а главната улога ја има девојка која на интересен начин одговорила на предизвикот на Кајли Џенер.
Овој пат не ја користи чуената справа за зголемување на усни, туку кутија за чипс. Таа ја земала кутијата, ја ставила на устата и одговорила на предизвикот на свој начин. Па дури и повеќе.
Да потсетиме, тинејџерите ширум светот пед неколку дена масовно се приклучиле кон бизарниот предизвик, и ги објавиле своите  не така пријатни фотографи на Твитер. Момчињата и девојките објавуваа свои „пред и потоа“ фотографии, а глетката е од прилично вознемирувачка природа.
Погледнете го видеото.

 

secret to bigger lips
Posted by Elihudi Justin Urassa on четврток, 23 април 2015

Ианку, видеото на Фејсбук го поставил Елихуди Џастин од Брајтон, а главната улога ја има девојка која на интересен начин одговорила на предизвикот

Пронајдете не на следниве мрежи: