Видео кое ќе ве вознемири: Снимен моментот кога „бомбашот во Волгоград“ ја активирал бомбата!

Loading...

На видеото се покажува како бомбашот од Волгоград на тој ден дошол до детекторот за метал, и успеал да ја активира бомбата која усмртила 16 лицa.Најпрвин се шетал на плоштадот пред станицата, а потоа влегол во зградата и се разнесол. На прв поглед ни најмалку не се разликувал од останатите патници.
Еден ден потоа во Волгоград следел нов терористички напад во кој биле убиени 15 луѓе а 27 биле ранети.

Business Insider пишува дека експертите не кријат дека Олимписките игри во Сочи претставуваат голем ризик.
Најпрвин се шетал на плоштадот пред станицата, а потоа влегол во зградата и се разнесол. На прв поглед ни најмалку не се разликувал од останатите п

loading...
Loading...