ВИДЕО: Кога бабата ја виде венчаницата на својата внука, за малку не доживеа инфаркт, А како и не би…?!

Кога бабата ја виде венчаницата на својата внука, за малку не доживеа инфаркт…Овие двајца млади набрзина донеле одлука да се венчаат.
Младоженецот добил повик за воена служба во Авганистан и сакал пред тоа да го собере семејството и да ја официјализира својата врска со свршеницата.
Сакале едноставна и опуштена венчавка, а како помина венчавката и кој беше најмногу изненаден погледнете во видеото…
Овие двајца млади набрзина донеле одлука да се венчаат.
Младоженецот добил повик за воена служба во Авганистан и сакал пред тоа да го собер

Пронајдете не на следниве мрежи: