Видео: Кога девојка ќе реши да претепа крадец

Видеото каде една девојка претепува несуден крадец стана вистински хит на интернет. Снимка е од надзорна камера во еден двор во Малезија каде се случила кражба, која лошо завршила за крадецот.
Девојката која го забележала, веднаш решила да превземе соодветни мерки.
Еве како изгледа кога девојка ќе реши да претепа еден се уште несуден крадец. Снимка е од надзорна камера во еден двор во Малезија каде се случила кражба, која лошо завршила за крадецот.
Девојката која го забележала,

Пронајдете не на следниве мрежи: