Видео: Кога и љубомориш на другарка ти

Loading...

Погледнете како девојчево ја искажа својата љубомора кога виде дека нејзиниот другар танцува со друго девојче. Другарот сепак, не и остана должен на љубоморната.

loading...
Loading...