Видео: Кога „куцаш“ на телефон и не гледаш каде одиш

Loading...

Магионичарот и интернет сензацијата Рахат објави ново видео во кое покажува што се случува кога некој е загледан во мобилниот телефон и не обрнува внимание каде оди. Магионичарот и Интернет сензацијата Рахат објави ново видео во кое покажува што се случува кога некој е загледан во мобилниот телефон и не обрнува внимание каде оди.
Не открива што ставил под површината на езерото за да може да оди, но реакциите на минувачите се зачудувачки – некои не можат да поверуваат, некои бегаат, а еден се јавува на својата мајка да и прераскаже што видел.

Погледнете во видеото: 
Магионичарот и Интернет сензацијата Рахат објави ново видео во кое покажува што се случува кога некој е загледан во мобилниот телефон и не обрнува

loading...
Loading...