Видео: Кога Обама ќе запее…

Loading...

Го ставија во неизбежна ситуација од каде не можете да избегате, е тука се најде претседателот на Соединетите Американски Држави, Барак Обама…Го ставија во неизбежна ситуација од каде не можете да избегате, е тука се најде претседателот на Соединетите Американски Држави, Барак Обама…

loading...