Видео: Кога се правиш фраер/ка со пушката или пиштолот на татко ти

Loading...

Ова е јасна порака до сите кои ги засега темава дека огненото оружје не е за секого!Погледнете како овие луѓе мислеа дека „баратаат“ со огнено оружје, но на малку поболни и позасрамувачки начини се уверуваа во спротивното.
Погледнете како овие луѓе мислеа дека „баратаат“ со огнено оружје, но на малку поболни и позасрамувачки начини се уверуваа во спротивно

loading...
Loading...