Видео: Кога си богат можеш да си дозволиш се, па и ова

Loading...

Кога си богат можеш да си дозволиш се, па и ова.Богатите често знаат да уживаат со парите кои ги имаат.
Скапи автомобили, неверојатни вили…се може да си дозволат.
 Па, кога си богат можеш да си дозволиш се, па и ова.

 
Богатите често знаат да уживаат со парите кои ги имаат.
Скапи автомобили, неверојатни вили…се може да си дозволат.
 Па, кога

loading...
Loading...