Видео: Кога скриена камера ќе тргне наопаку…

Loading...

Поентата на ова видео е да се видат реакциите на луѓето, кога пред нив се случува грабеж…Реакциите беа измешани, а и се тргна наопаку…
Погледнете..

 
Реакциите беа измешани, а и се тргна наопаку…
Погледнете..

 

loading...
Loading...