Видео: Кој ти даде ножици? Сама се ишиша, а резултатот -за плачење!

Не го посакуваме ова никому.Многу девојќи, мислејќи дека ова е просто како грав, се одлучуваат сами да ја скратат косата. Тоа и не е така лошо доколку се работи за мала „интервенција“, како што е потскратувањето на врвовите, но, ако сакате да направите некоја поголема промена, размислете два пати.
Ако постои нешто што веднаш се забележува кога се работи за фризурата, тоа се шишките. Сепак, оваа девојка реши да ризикува и самата да ги „среди“, наместо да се препушти на сигурните раце на фризерот.
Секако, тоа и беше грешка.
Некои би рекле дека целата ситуација е за плачење, но таа сепак успеа да се смее на својата мака.
Погледнете како изгледаше сето тоа:
Многу девојќи, мислејќи дека ова е просто како грав, се одлучуваат сами да ја скратат косата. Тоа и не е така лошо доколку се работи за мала &bdquo

Пронајдете не на следниве мрежи: