Видео: Која е причината што згодната водителка не сакаше да се ракува со Нејмар?

Loading...

На Нејмар му се случи нешто неочекувано на доделувањето на наградите „Златна топка“.Тој беше повикан на сцената, потоа сакајќи да се поздрави со водителката Фернанда Лима, и подаде рака.
Никој не очекуваше дека згодната водителка ќе одбие да се поздрави со него.
Наместо да се ракува со фудбалерот, таа само го допре по рамото, а зошто го направи тоа, не знае никој.

 
Тој беше повикан на сцената, потоа сакајќи да се поздрави со водителката Фернанда Лима, и подаде рака.

loading...
Loading...