Видео: Коки продолжува без Дуле

Loading...

Промовирана првата песна на „Тајфата“.Коки има нова музичка група- „Тајфата“.
Иако промоцијата на песната и видеоспотот на која Коки работеше со „Тајфата“ беше малку одложена, денеска беше промовирана првата нивна песна „Еден пат еден живот“.
Слушнете ја песната.

 
Коки има нова музичка група- „Тајфата“.
Иако промоцијата на песната и видеоспотот на која Коки работеше со „Тајфата&

loading...
Loading...