Видео: Кокошки се журкаат на автопат!

Loading...

Камион кој превезувал 3 000 кокошки се превртел на автопат во Кинеската провинција Гуижоу, при што се разбегале многу од кокошките. Камион кој превезувал 3 000 кокошки се превртел на автопат во Кинеската провинција Гуижоу, при што се разбегале многу од кокошките.
На местото на настанот веднаш пристигнала полицијата, но било невозможно да ги соберат сите кокошки.  
Погледнете во видеото како тоа изгледа:
Камион кој превезувал 3 000 кокошки се превртел на автопат во Кинеската провинција Гуижоу, при што се разбегале многу од кокошките.
На мест

loading...
Loading...