Видео: Колку пати сте сонувале да го направите ова?

Loading...

Сигурно многупати, но никогаш не сте собрале храброст…Да ги избоите автомобилите кои се погрешно паркирани?
Е, на овие дечки им се исполни сонот!
Погледнете го видеото…

 
Да ги избоите автомобилите кои се погрешно паркирани?
Е, на овие дечки им се исполни сонот!
Погледнете го видеото…

loading...
Loading...