Видео: Концерт на Северина во Минхен

Loading...

Северина ја воодушеви публиката Минхен. Нејзиниот концерт бил распродаден истиот ден кога бил највен, а за возврат нејзините фанови добиле уживање повеќе од три часа.Северина ја воодушеви публиката Минхен. Нејзиниот концерт бил распродаден истиот ден кога бил највен, а за возврат нејзините фанови добиле уживање

loading...