ВИДЕО: Корбин сакаше да ја поздрави својата советничка, но неговата рака заврши на нејзините гради

Лабуристичката партија и нејзиниот лидер Џереми Корбин имаа подобри резултати од очекуваното на парламентарните избори, но неговите вештини за славеничко поздравување не се баш на завидно ниво.Корбин сакаше да се поздрави со својата советничка Емили Торнбери како честитка за изборниот резултат, но ја промаши раката и неговата заврши на нејзините гради.
Видео снимката од непријатната ситуација денеска е популарна на социјалните мрежи
 Корбин сакаше да се поздрави со својата советничка Емили Торнбери како честитка за изборниот резултат, но ја промаши раката и неговата заврши на не

Пронајдете не на следниве мрежи: