Видео: КРАДЕЦ „во обид“: Сакаше да го скрши прозорецот на автомобилот, но…

Крадец во обид…Правило број 1: кога ќе фрлате цигла во автомобил внимавајте да не се одбие и да ве мавне директно в лице. Овој факт сосема го крадецот пред еден паб во Ирска
Овој крадец на автомобили „во обид“, бил фатен на сигурносните камери пред еден паб во Ирска, каде упорна фрлал цигла во автомобилот од кој истата се одбива, и во еден од обидите го мавна директно в лице.
Тој беше откриен од страна на сопственикот на пабот и на крајот уапсен од страна на полицијата. Истрагата е во тек.

Правило број 1: кога ќе фрлате цигла во автомобил внимавајте да не се одбие и да ве мавне директно в лице. Овој факт сосема го крадецот пред еден п

Пронајдете не на следниве мрежи: