Видео: КРИКОТ НА Роналдо стана ХИТ на интернет!

Крикот на Роналдо стана хит на интернет Роналдо ја освои третата Златна топка во кариерата, но за време на прогласувањето тој со чуден крик го прослави успехот.
Еве како звучеше тоа…

 

Роналдо ја освои третата Златна топка во кариерата, но за време на прогласувањето тој со чуден крик го прослави успехот.
Еве како звучеше т

Пронајдете не на следниве мрежи: