Видео: Крстот во Прилеп го фати Александар Македонски!

Loading...

Можеби ви звучи неверојатно, но во Прилеп крстот го фати Александар МакедонскиПо повод празникот Водици, денес се фрлаше светиот крст и во градот Прилеп.
Можеби ви звучи неверојатно, но во Прилеп крстот го фати Александар Македонски…
Погледнете го видеотоПо повод празникот Водици, денес се фрлаше светиот крст и во градот Прилеп.
Можеби ви звучи неверојатно, но во Прилеп крстот го фати Алекса

loading...
Loading...