Видео: Куче дрибла како Меси!

Loading...

Прекрасениот лабрадор кој има совршена контрола на топката и без проблем го дрибла секој кој ќе му наиде на патот. Фудбалот е најважната споредна работа за луѓето, но и за едно куче.

Запознајте го лабрадорот Јава, кој како најдрага играчка ја има топката. 
Фудбалот е најважната споредна работа за луѓето, но и за едно куче.

Запознајте го лабрадорот Јава, кој како најдрага играчка ја има

loading...
Loading...