Видео: Куче и десетмесечно девојче се караат

Loading...

Само тие си се разбираат, никој друг не знае за што се караат. Хаски по име Анџела ја емитира својата сопственичка, малото десетмесечно девојче по име Лекси.

Погледнете и слушнете како тоа изгледа: 
Хаски по име Анџела ја емитира својата сопственичка, малото десетмесечно девојче по име Лекси.

Погледнете и слушнете како тоа

loading...
Loading...