Видео: Куќата на Големиот брат стана луда куќа

Loading...

Некаде по полноќ куќата на Големиот брат стана вистинска луда куќа, со животни, вештерки и други чудни суштества кои правеа неред во куќата.
Големиот брат им даде задача на станарите во секој дел од куќата да лудуваат и да направат свој „Харлем Шејк“. 
Станарите се внесоа во своите улоги, па Големиот брат на крај ги пофали. 
Како изгледаше лудиот Харлем Шејк на станарите, погледнете на следното видео. 
 
 Некаде по полноќ куќата на Големиот брат стана вистинска луда куќа, со животни, вештерки и други чудни су

loading...
Loading...