Видео: Ламбе се врати со неверојатно провокативен спот!

Loading...

Ламбе Алабаковски по некое време пауза реши да се врати на македонската музичка сцена и тоа со ни помалку ни повеќе туку со провокативен спот за новата песна „Земи се“. „Земи се” е дело на Јован Јованов кој пак се потпиша и зад музиката и зад текстот и зад аранжманот на песната. Ова е негова втора песна од Јованов. Со првата „Не планирам” во 2010 победи на Макфест.
Спотот за „Земи се” се снимаше во соработка со „Фабрика Продукција“, а режисер на истиот е Марјан Огненовски.

 Еве како изгледа новиот провокативен спот на Ламбе. 
 
„Земи се” е дело на Јован Јованов кој пак се потпиша и зад музиката и зад текстот и зад аранжманот на песната. Ова е негова втора песна

loading...
Loading...