ВИДЕО: Лекција за човечност – Ова видео ќе ви докаже дека бездомниците станаа невидливи!

Loading...

Како би реагирале доколку би поминале покрај бездомник, а да не забележите дека тој е ваш близок роднина?Кога ќе го погледнете видеото, нема да ви биде сеедно. Видеото е направено со цел да посочи дека не треба да се забораваат оние луѓе на кои што најмногу им е потребна помош. Никогаш не се знае дали ваквата ситуација може да ги снајде нашите блиски личности или некого што го познаваме. Погледнете!
Кога ќе го погледнете видеото, нема да ви биде сеедно. Видеото е направено со цел да посочи дека не треба да се забораваат оние луѓе на кои што нај

loading...
Loading...